Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اعلام طرح‌های پلیس برای مدیریت ترافیک در ایام سوگواری امام حسین (ع) از برخورد با تخلفات اضافه‌بار و حادثه‌ساز نظیر سرعت غیرمجاز گفت: پلیس با تخلفات پلاک موتورسیکلت برخورد جدی می‌کند و این تخلفات مشمول طرح موتوریار نخواهد شد.

به گزارش ایمنا، سردار محمدحسین حمیدی درباره اقدامات پلیس در ایام سوگواری محرم، اظهار کرد: اقدامات ما از ابتدای ماه محرم در سطح شهر شروع شد و همکاران بنده حدود پنج هزار تکیه و هیئت را در سطح معابر پایتخت از لحاظ ترافیکی کنترل و مدیریت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پارک منظم خودروها و موتورسیکلت‌ها توسط تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ در این ایام در اطراف و محل برگزاری عزاداری‌ها مدیریت و چینش منظم آن‌ها سبب ایجاد نظم و انضباط خاصی در معابر شد همچنین هدایت جریان ترافیک در مقاطعی که محدودیت وجود داشت، انجام شد.

وی افزود: در این مدت همکارانم محدودیت تردد خودروهای سنگین در ورودی شهر تهران را اعمال کردند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اضافه کرد: از امشب مراسم به اوج خود خواهد رسید، مردم این فرصت را مغتنم می‌شمارند و در این مراسم حضور خواهند داشت. طبیعی است که اکثر معابر شهر تهران درگیر مراسم عزاداری خواهد بود. همکاران من با هماهنگی با مسئولان و مدیران هیئات مذهبی و با استفاده از ظرفیت‌هایی که در این مجموعه‌ها به صورت مردم‌یاری وجود دارد، استقرار مناسب را پیش از شروع مراسم تا انتهای آن در دستور کار قرار دادند و به روان‌سازی هر چه بیشتر و بهتر ترافیک سرعت می‌بخشند، پلیس راهور سعی کرده تا مراسم کاملاً ایمن و بدون حاشیه ترافیکی برگزار شود.

وی ادامه داد: برای فردا و پس فردا نیز همین برنامه‌ریزی انجام شده است. دغدغه ما این است که مراسم در سطح شهر به نحو احسن اجرا شود و از نظر ترافیکی و امنیت عبور و مرور مشکلی نداشته باشیم و بتوانیم ترافیک عبوری را به مسیرهای جایگزین هدایت کنیم. این اقدامات وظیفه سنگینی بر دوش همکاران ما در پلیس راهور است که انجام آن توسط مأموران با میل و رغبت انجام می‌شود و جزو وظایف ماست.

حمیدی افزود: قطعاً بخش زیادی از تقاطع‌ها، میادین و معابر مملو از جمعیت خواهد شد. تردد عابران پیاده با لباس تیره در شب می‌تواند برای رانندگانی که توجه به جلو ندارند یا عجله و شتاب دارند، مخاطره‌آمیز باشد. لذا توصیه می‌کنیم که حتماً عابران از فضاهایی عبور کنند که دیده شوند. رانندگان نیز در مسیرهای عبور خود ملاحظه تردد عابرین پیاده را داشته باشند چرا که عابرین با لباس تیره تردد می‌کنند.

با تخلف اضافه‌بار برخورد می‌شود

وی درباره تخلف اضافه‌بار گفت: یکی از مواردی که پلیس راهور با آن برخورد می‌کند، تخلف اضافه بار است که هم به خودرو آسیب می‌زند و هم ایمنی آن را در حرکت پایین می‌آورد. پلیس راهور از برخورد با این تخلف چشم‌پوشی نخواهد کرد. عموماً این تخلفات در حومه شهرها اتفاق می‌افتد و همکاران ما با این تخلف برخورد می‌کنند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ افزود: در این زمینه دو نکته وجود دارد. مورد اول تخلف خود راننده است که نمره منفی برای او در پی خواهد داشت. مورد بعدی مربوط به شرکتی است که راننده برای آن کار می‌کند. این شرکت‌ها زیر مجموعه شهرداری‌ها و شهرداری‌ها بر اساس قانون مکلف به ساماندهی بار و مسافر هستند. لذا عملکرد شرکت‌هایی که چنین تخلفاتی در آن‌ها شایع است، نشاندهنده مدیریت ضعیف شرکت است.

وی اظهار کرد: ما عملکرد خودروها و راننده‌های آنان را جمع‌آوری و در کمیسیونی که بین ما، شهرداری و صنف مربوطه تشکیل می‌شود، بررسی می‌کنیم و به آن زمان می‌دهیم تا رفتار خود را اصلاح کنند. اگر این اتفاق نیفتد تعلیق فعالیت آن شرکت در دستور کار قرار خواهد گرفت. در سال گذشته با تخلف برخی شرکت‌ها برخورد شد و حتی به صورت دو ماهه فعالیت آن‌ها در حالت تعلیق قرار گرفت.

حمیدی از رانندگان خواست از قانون تمکین کنند و به مدیر خود درباره تخلف اضافه بار تذکر دهند و مطمئن باشند که پلیس از برخورد با این تخلفات چشم‌پوشی نخواهد کرد.

برخورد جدی پلیس با متخلفان حادثه‌ساز

وی درباره تخلفات سرعت گفت: طی چند ماه گذشته توقیف ساعتی هزاران دستگاه خودرو را که تخلفات مربوط به سرعت و حادثه‌ساز در بیشتر حوزه‌های بزرگراهی داشتند، انجام شد همچنین علاوه بر اعمال قانون، جریمه و ثبت نمرات منفی در دستور کار همکاران من قرار گرفت.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ افزود: انجام این تخلفات موجب بروز حادثه هم برای شخص و هم برای سرنشینان و خودروهایی که هم‌مسیر این خودرو هستند، می‌شود، همکاران ما پس از توقیف ساعتی این خودروها آن‌ها را با نصب بنر متوقف می‌کنندو با این اقدام به دیگران نیز اخطار داده می‌شود که پلیس هیچ گونه اغماضی در برخورد با تخلفات سرعت نخواهد داشت.

حمیدی ادامه داد: بازخوردی که از این گونه توقیف‌ها داشتیم و اعزام به پارکینگ را به حداقل رساندیم، باعث افزایش بازدارندگی شده و بازخورد خوبی داشته است.

وی گفت: در مدت اجرای این طرح تصادفات نیز در حوزه بزرگراهی کنترل شده بود و حوادث ما به حداقل رسید. این طرح همچنان نیز در دستور کار خواهد بود تا بتوانیم با اجرای هرچه بهتر ضوابط و مقررات و برخورد با رانندگانی که مرتکب تخلفات حادثه‌ساز می‌شوند و برای خود و دیگران ایجاد ناامنی می‌کنند، حوزه ترافیک را با مشکلات کمتری مدیریت کنیم.

حمیدی افزود: خود رانندگانی که در این حوزه مشمول این برخوردها شده‌اند، رضایت داشته و متنبه شده‌اند.

تخلفات پلاک موتورسیکلت شوخی‌بردار نیست

وی با اشاره به طرح موتوریار گفت: از ابتدای اجرای طرح موتوریار، اگر راننده‌ای اصرار بر تخلف خود داشت، ما با استفاده از کفی موتورسیکلت وی را به سمت پارکینگ هدایت می‌کردیم و اگر از قانون تمکین می‌کرد، به پیشنهاد پلیس در طرح موتوریار شرکت داده می‌شد و ما اصراری بر جابه‌جایی موتور وی به سمت کفی و پارکینگ‌ها نداشتیم.

حمیدی ادامه داد: یک تخلف که ما نمی‌توانیم از آن بگذریم و به عنوان تخلف ساعتی با آن کنار بیاییم، فقدان، مخدوشی و پوشش پلاک است. این مورد از حالت تخلف خارج و وارد حوزه جرایم می‌شود. متأسفانه بخشی از جرایم امنیتی و انتظامی به همین تخلفات مخدوشی و پوشش پلاک باز می‌گردد.

وی افزود: این تخلف از حوزه موتوریار خارج می‌شود و با استفاده از کفی موتورسیکلت‌ها به پارکینگ منتقل می‌شوند. در مدتی هم که این طرح با شدت بیشتری اجرا شد موتورسیکلت‌های زیادی به پارکینگ منتقل شدند که برخی از این موتورها به لحاظ ظاهری دیگر از پارکینگ خارج نخواهند شد چراکه به نظر می‌رسد فاقد اصالت باشند، اسناد و مدارک مالکیتی نیز نداشته باشند و رسماً از چرخه ترافیک خارج خواهند شد.

حمیدی تاکید کرد: تخلف پلاک شوخی‌بردار نیست و تخلفی است که پلیس در برخورد با آن اغماض نخواهد کرد. خواسته آحاد جامعه این است که مسائل امنیتی و انتظامی را جدی‌تر بگیریم؛ لذا از افرادی که از این وسیله استفاده می‌کنند، خواهش می‌کنیم که این مسائل را رعایت کنند و خود را ملزم به رعایت قانون بدانند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: ما در گذشته در برخورد با تخلفات موتورسیکلت‌ها آن‌ها را به پارکینگ منتقل می‌کردیم و این موتورها در پارکینگ‌ها رسوب می‌کردند و باقی می‌ماندند. مزاحمت‌های زیادی برای مالکان ایجاد می‌شد که باعث شد برخورد ما با این تخلفات تغییر کند و با مجوز از مراجع قضائی و هماهنگی‌هایی لازم راکبی که در محل تخلف می‌کند، متوقف و با وی برخورد شود سپس او را در محل مورد آموزش قرار داده و راکتی در اختیار وی می‌گذاریم تا هم از ظرفیت این راکب در سطح سواره‌رو استفاده شود و هم این حجم موتورسیکلت‌ها که به پارکینگ هدایت می‌شود به حداقل خود برسد. ما از این طرح بازخورد خوبی گرفتیم و نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر که در این طرح شرکت کرده‌اند تحت آموزش میدانی قرار گرفتند.

منبع: ایسنا

کد خبر 594358

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تخلفات پلاک موتورسیکلت رئیس پلیس راهور تهران بزرگ طرح موتوریار شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تخلف اضافه بار موتورسیکلت ها طرح موتوریار دستور کار حادثه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۶۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع خطر ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در تهران/ آشکارسازی ۱۲۸۵ نقطه

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ از رفع خطر ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در تهران خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، سرهنگ احسان مومنی؛ معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: پلیس مطالبه‌گر است و از سازمان استاندارد، وزارت صمت، شرکت‌های خودروساز در خصوص ایمنی وسیله نقلیه مطالبه گری می کند.

وی با بیان اینکه پلیس از وزارت راه، شهرداری در خصوص راه و ایمنی راه‌ها مطالبه‌گری می‌کند، گفت: در خصوص مطالبه‌گری و رفع نقاط حادثه‌خیز پلیس 212 محل حادثه خیز را مرتفع کرده است که ان‌شاءالله در سال جدید در این نقاط دیگر تصادف منجر به فوت را شاهد نخواهیم بود.

سرهنگ مومنی افزود: همچنین 1285 نقطه در شهر تهران با استفاده از نور پردازی، برچسب‌گذاری و نصب بنر آشکارسازی شد تا از وقوع تصافات جلوگیری شود.

برخورد قانونی با ترک فعل دستگاه‌های متولی پیشگیری از تصادفات

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: در معابر بزرگراهی نیز مطالبه‌گر بوده‌ایم. در این معابر تغییر مسیر خودروها زیاد اتفاق می‌افتد و علت آن هم این بود که نقص تابلو وجود داشت؛ به همین خاطر 200 تابلوی هدایت مسیر به تابلوها اضافه شد.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: همچنین در 17 محل پهلوگاه اضطراری تعبیه و احداث شده است که اگر خدای نکرده در معابر بزرگراهی حادثه‌ای روی داد و وسیله نقلیه‌ای خراب شد این محل‌ها یک معبر امن برای رانندگان و سرنشینان خودروها باشند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مخدوش کردن پلاک موتور جرم است
  • کشف ۴۱۷ گرم هروئین از معده یک قاچاقچی
  • فوت ۲ نوجوان بر اثر واژگونی موتورسیکلت در یزد
  • فوت ۲ نوجوان یر اثر واژگونی موتورسیکلت در یزد
  • فوت ۲ نوجوان در واژگونی موتورسیکلت
  • رفع خطر ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در تهران/ آشکارسازی ۱۲۸۵ نقطه
  • سوانح رانندگی در مشهد ۵۰ نفر را مصدوم کرد
  • هشدار پلیس راهور استان قم به موتورسواران متخلف
  • هشدار پلیس راهور قم به موتورسواران متخلف
  • برخورد با مزاحمت‌های مشاغل سیار در ۱۲ منطقه تهران